Installationsafdeling

for private-, erhvervs- og offentlige kunde

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Installationsafdelingen

Kallehauge El-Teknik Aps varetager opgaver for private-, erhvervs- og offentlige kunder. Vi tager meget ofte udgangspunkt i kundes specifikke ønsker og behov, samt vores rådgivning. Dette for at tilsigt at kunden for den helt rigtige og perfekte løsning.

Hos private kunder laver vi bla. Reparationsarbejde og om- og tilbygninger samt nybygninger, herunder bla. Installationer og spot belysning i køkkener og badeværelser. Hos private ejer- og andelsforeninger udføres reparationsarbejde og ny etablering af porttelefonanlæg.

Hos erhvervs- og offentlige kunder laver vi også reparationsarbejde og om- og tilbygninger samt nybygninger, inkl. belysningsanlæg, tele- og datainstallationer, gennemgang af installationer herunder gennemgang af forsamlingslokaler med bla. Nød- og panikbelysning og ABDL-anlæg.

Nyeste arbejdsområde er energi effektivisering af belysningsanlæg. Her kan vi være behjælpelige med udarbejdelse af tilbud på helt eller delvis udskiftning af belysningsanlægget, samt dokumentering af den forventede energibesparelse.

Kontakt os.

Hadsundvej 59B
9000 Aalborg
+45 98 10 15 66
info@kallehauge-el.dk
Skriv til os
Kontaktformular

Kallehauge EL-Teknik ApS
Hadsundvej 59B
9000 Aalborg

Tlf.: 98 10 15 66
info@kallehauge-el.dk
CVR-nr. 27965563

map-markerphoneenvelope